⚠️ Website khas untuk abang akak yang ada masalah kolestrol tinggi, kencing manis, darah tinggi, gout dan kebas kaki tangan..

"15,673 Orang Berjaya Rawat Penyakit 3 Serangkai Dengan Herba Kunyit Hitam. 100% Pati Asli..!"

🚫 AWAS! Sila tinggalkan website ini jika abang akak tidak mahu Mira bantu selesai masalah penyakit ini. Jika abang akak benar-benar serius. teruskan bacaan..

Mira
Mira Tajudin

sebelum Mira teruskan lagi..

Adakah Abang Akak Mengalami Masalah Ini?

Jika "Ya", Abang akak berada dalam website yang BETUL!

Mira akan bantu betul-betul abang akak untuk selesaikan masalah ini. tolong percayakan Mira .. 🙏🙏🙏

Ini antara pelanggan yang benar Mira tolong 👇👇👇 cer baca..

Ini kisah Pakcik Din, boleh turunkan kencing manis dari 18 jadi 6 cuma amal produk yang Mira syorkan..🥰 Syukur, gembira Mira boleh bantu..

Akak Leha, Cek kolestrol dari 8 jadi 6.5… 🤩🤩🤩

Haji Ismail, Baru amal 2 minggu, darah tinggi dah jadi baik belaka!😘

Jom Mira bongkarkan apa benda yang Mira nak ceta nie..

memperkenalkan..

Kapsul Kunyit Hitam Far35

100% SELAMAT DAN TIADA BAHAN KIMIA! 100% HERBA ASLI!

Abang akak tak perlu risau, Mira JAMIN kapsul ini betul-betul selamat sebab ada ujian makmal yang mengesahkan tanpa bahan kimia.👇👇👇

Jadi Abang akak tak perlu nak risau, Kapsul ni memang SELAMAT! 100% Piaw Kunyit Hitam..

CARA MAKAN KAPSUL KUNYIT HITAM

Cuba abang akak bayangkan..

cuma ambil Kapsul Kunyit Hitam nie, badan abang akak akan rasa luar biasa!

Amal kapsul ni, abang akak rasa kaki tangan dah tak kebas macam dulu sebab kapsul ni akan mengurangkan kolestrol tersumbat dalam darah dan merawat sakit sendi..

Berdiri lama sikit dan duduk tahiyat lebih selesa dan solat lebih khusyuk.. 🥰

Cuba bayangkan, Badan abang akak LEBIH SIHAT! Bertenaga…

nak lakukan aktiviti beribadah, tanam pokok, kemas rumah, makan angin LEBIH SEMPURNA..

Best sangat..! tak sakit kaki.. tak cepat mengah.. Mira pun tumpang gembira 🥰🥰🥰

Dulu, kalau drive jauh sikit.. mula la sakit kaki gout.. sebab kena aircond, sekarang abang akak dah tak perlu risau lagi.. sebelum drive, makan dulu kapsul kunyit hitam nie.. rasa lega dan lebih lancar perjalanan ke dentinasi makan angin 🚗🚗🚗

Untuk yang kerap migrain, boleh cuba ambil kapsul kunyit hitam nie, ramai customer Mira beritahu dah hilang sakit kepala.👍👍👍 bayangkan abang akak.. amal jer kapsul nie, terus lega kepala..

Mira percaya, selepas abang akak sihat kembali.. Abang akak rasa bersyukur sangat sebab ketemukan dengan kapsul ini. Apa pun yang kita makan, kena ingat.. Allah S.W.T yang menyembuhkan dengan kuasa-Nya. Kapsul ini cuma pengantara saja..

Berapa Harga Kapsul Kunyit Hitam Ni?

Untuk memilik Kapsul ini sebenarnya mudah sahaja dimana abang akak perlu klik butang tempahan dan terus lakukan tempahan.

Untuk menempah, abang akak perlu laburkan sebanyak..

Nilai ini sebenarnya amat-amat rendah jika abang akak ingin bandingkan dengan kesihatan dan kelegaan yang bakal abang akak akan terima.

Abang akak boleh try produk lain tapi belum tentu dapat kesan yang terbaik untuk kesihatan abang akak. Mimi percaya, beratus ringgit habis rugi beli produk lain.

Buang masa.. buang tenaga! Baik terus dapatkan kaspul ini 👇

Tapi, Sekejap..!

Mira ada tawaran Istimewa untuk abang akak yang ambil lebih satu kotak.. Tawaran ini terhad untuk 100 Orang Terawal Saja..

Mira lebih syorkan abang akak ambil 4 kotak, memang jimat duit abang akak.. tak perlu nak order banyak kali. Memang dijamin berkesan! Tengok nie.. 👇👇👇

Abang akak jangan tunggu lagi, try sekarang kapsul nie..

Jualan AKAN DITUTUP Dalam..

Hari
Jam
Minit
Saat

Cepat.. Dapatkan Sekarang!

Abang akak Masih Ragu?

100% Wang Dikembalikan!

Halo!👋

Mira SERIUS nak tolong abang akak, order dulu.. tak perlu bayar, bila sampai barang baru bayar pada posmen ya. LEBIH SELAMAT!

✅ Untuk kaedah COD ini, Mira cuma caj tambahan RM10 saja. Takde risiko kalau barang tak dapat, tak perlu bayar.. memang mudah!

✅ Abang akak makan kapsul nie, takde perubahan langsung.. Mira akan pulangkan DUIT 100% tanpa banyak soal. Serius Mira cakap.. belum pernah customer makan tak berkesan dan minta refund.

✅ Nampaknya, abang akak nie memang benar-benar SERIUS nak Mira tolong sebab abang akak dah baca takat nie, Terus isi borang dibawah 👇👇👇

Tempah Sekarang Sebelum Tawaran Tamat!

BORANG TEMPAHAN

Cubalah kapsul kunyit hitam ni, ambil 4 kotak terus.. Jimat Berganda! Sila pilih kuantiti dan Isi borang dibawah 👇👇👇

* Cara bayaran melalui kaedah COD (Cash On Delivery) atau BARANG SAMPAI, BARU BAYAR. Penghantaran mengambil masa 5-7 hari berkerja dan untuk SELURUH MALAYSIA sahaja. Sila bayar pada posmen semasa menerima produk ini nanti.
AAW MARKETING SERVICES
RA0023425-K
BT 19 1/2 JALAN PADANG BESAR 02100 PADANG BESAR , PERLIS
+60134388715 (Customer Service)

Copyright © 2020 Diskaun.com.my